Æbletilbud du ikke må gå glip af

Hos vores samarbejdspartner kan du i øjeblikket spare op til 50% på udvalgte æbletræer. Sortimentet omfatter både klassiske danske æblesorter som Ingrid Marie og Elstar, så vel som mere eksotiske varianter som Fuji og Gala. Uanset din have eller smag, er der et æbletræ, der passer perfekt til dine behov. Slå til nu, mens lageret haves, og nyd glæden ved at plukke dine egne friske æbler direkte fra træet.

Høst dine egne lækre æbler med disse kvalitetstræer

Ønsker du at høste dine egne lækre æbler? Så er det oplagt at investere i kvalitetstræer til haven. Tilbud på æbletræer i denne uge giver dig mulighed for at få fat i de bedste sorter til favorable priser. Æbletræer er relativt nemme at pleje og kan give en rigelig høst, hvis de får de rette vækstbetingelser. Med de rette træer i haven kan du glæde dig over friske, smagfulde æbler i mange år fremover.

Få gratis fragt på alle æbletræer i denne uge

Denne uge har vi et særligt tilbud, hvor du kan få gratis fragt på alle vores æbletræer. Det betyder, at du kan få leveret din favorit æblesort direkte til døren uden ekstra omkostninger. Uanset om du foretrækker saftige Gala-æbler eller sprøde Jonagold, kan du finde dem i vores brede sortiment. Og hvis du også er på udkig efter et lækkert figentræ, kan du find din favorit figentræ-sortiment her.

Plej dit æbletræ med disse nyttige tips

For at sikre dit æbletræ trives året rundt, er der nogle simple plejetips, du kan følge. Først og fremmest er det vigtigt at beskære træet regelmæssigt for at fremme væksten og forhindre sygdomme. Fjern døde eller beskadigede grene, og tynde ud i tætte områder for at sikre god luftcirkulation. Derudover bør du gøde træet om foråret med en næringsrig organisk gødning for at give det de næringsstoffer, det har brug for. Vanding er også essentielt, især i tørre perioder, hvor du bør sørge for at jorden omkring træet holdes fugtig. Hvis du følger disse enkle plejetips, kan du se frem til en rigelig høst af saftfulde og smagfulde æbler hvert år.

Opgrader din have med et af vores sjældne æblesorter

Vores sortiment af sjældne æblesorter er noget helt særligt. Prøv vores Gravensteiner, som er en klassisk dansk æbletype med en dejlig sød og syrlig smag. Eller gå for en Filippa, som er et saftigt og sprødt æble med en unik aroma. Hvis du er til noget mere eksotisk, så kan vi anbefale vores Melrose-æbler, som har en lækker krydret smag. Uanset hvilken af disse sjældne sorter du vælger, vil de tilføje en unik karakter til din have.

Plantesæsonen er i gang – book dit æbletræ nu

Plantesæsonen er i gang, og det er nu den perfekte tid at booke dit nye æbletræ. Æbletræer er populære blandt danske haveejere, da de ikke blot giver en lækker høst af frugter, men også tilfører haven et smukt og rustikt udtryk. Mange planteskoler og gartnerier har et stort udvalg af forskellige æblesorter, som er tilpasset det danske klima. Uanset om du foretrækker søde, sure eller krydrede æbler, kan du sikkert finde en sort, der passer perfekt til dine behov og din have. Bestil dit æbletræ i dag, så du kan glæde dig til at høste dine egne lækre æbler allerede til næste sæson.

Tilbud på æbletræer, der passer til enhver have

Uanset om du har en lille byghave eller en større landlige have, er der et æbletræ, der passer perfekt til dit behov. Vores udvalg af æbletræer spænder fra kompakte dværgæbletræer, der egner sig perfekt til små haver, til mere storslåede træer, der kan give rig høst i større haver. Uanset din have, kan du finde et æbletræ, der vil trives og give dig en lækker høst år efter år. Besøg os i butikken og lad os hjælpe dig med at finde det helt rigtige æbletræ til din have.

Gør din have sommerklar med et nyt æbletræ

Nu hvor sommeren nærmer sig, er det den perfekte tid at plante et nyt æbletræ i din have. Æbletræer er ikke blot smukke at se på, men de kan også give dig en rigelig høst af lækre, friske æbler. Vælg et træ, der passer til din havestruktur og klimaforhold, og sørg for at plante det på et solrigt sted med veldræneret jord. Med lidt pleje og omsorg kan du se frem til at nyde dine egne æbler til sommer.

Brug æblerne fra dit træ i lækre opskrifter

Æbler fra dit eget træ er perfekte til at lave lækre hjemmelavede retter. Prøv at lave en klassisk æblekage med en sprød topping af havregryn og kanel. Du kan også lave æblecrumble med vaniljeis eller en lækker æblecrumble-tærte. Æblerne egner sig også godt til at lave hjemmelavet æblemost eller syltetøj. Uanset hvad du vælger at lave, så er æblerne fra dit eget træ et fantastisk udgangspunkt for at skabe lækre hjemmelavede retter.

Konkurrence: Vind et gratis æbletræ til din have

Deltag i vores konkurrence og vind et gratis æbletræ til din have. Alle, der deler denne artikel på deres sociale medier og kommenterer under opslaget, deltager automatisk i lodtrækningen. Vinderen vil blive udtrukket den 1. oktober og kontaktet direkte. Æbletræet leveres gratis til din adresse, så du kan nyde dine egne friske æbler fra næste sæson. Så skynd dig at deltage – chancen for at vinde et gratis æbletræ er der kun denne måned.

Category:Diverse
PREVIOUS POST
Gør dit haven til et frugthaveparadis
NEXT POST
Få din ønskede lånesum hurtigt og nemt
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://stockwise.dk 300 0